“Ik kan Reimarkt zeker aanbevelen!”

Meneer Vatvani over Vloerisolatie

Heeft u ze ook gezien? De televisiecommercial ‘Energiebesparing doe je nu’ van de Rijksoverheid. Meneer Vatvani zag de spotjes en besloot, nu is het moment om mijn huis te isoleren. “Er is nu momentum.” Pepijn, adviseur bij Reimarkt Delft, kwam langs om samen met meneer Vatvani de mogelijkheden te bespreken.

Oplossing voor oude muurisolatie

“Ik dacht dat mijn spouwmuur nog niet geïsoleerd was. Maar dat bleek wel het geval, alleen het was lang geleden gebeurd en voldoet niet goed meer aan de nieuwe normen. Reimarkt dacht goed mee over een oplossing. Ze zijn zelfs later nog eens terug gekomen om te onderzoeken of ze hem toch niet konden na-isoleren met een nieuwe techniek. Dat was helaas niet mogelijk. Aan de binnenzijde isoleren wil ik niet, dan verlies ik 10 cm ruimte.”

Keuzes maken

Uiteindelijk liet meneer Vatvani de vloer isoleren. “Je moet financiële keuzes maken, mijn glas was voor een groot deel al gedaan.” Ook zonnepanelen waren nog even ter tafel gekomen. “Met al die bomen hier zou het rendement tegen vallen, daar waren ze bij Reimarkt ook heel eerlijk over”.

Eenvoudig en snel

De vloer isoleren bleek veel makkelijker dan gedacht. “Dat ging heel snel. Ik dacht jeetje, wat rap! Binnen een uurtje was het klaar. Ze werkten netjes en waren hartstikke vriendelijk en beleefd. Na afloop hebben we samen nog even koffie gedronken.”

Betrokken en behulpzaam

Tevreden blikt meneer Vatvani terug. “In de gang is het een giga verschil.” Maar ook over het hele proces is hij positief. “Reimarkt heeft me vanaf het begin goed begeleid en meegedacht. De afspraken gingen als een tierelier en ik kreeg geweldig advies over subsidies en financiering. Pepijn is twee keer langs geweest, een keer voor advies en een keer bij de opname. Daaruit blijkt wel een betrokkenheid, ik vond hem erg behulpzaam.”

Over het algemeen geeft meneer het resultaat een 8. “Ik kan Reimarkt zeker aanbevelen!”

Net als meneer Vatvani met ons aan de slag? Maak een afspraak!

“Reimarkt heeft me vanaf het begin goed begeleid en meegedacht. De afspraken gingen als een tierelier en ik kreeg geweldig advies over subsidies en financiering.”

Vloerisolatie

Veeg de vloer aan met kou!

Bekijk de voordelen

Maak een afspraak

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Maak een afspraak

Subsidies

Alle regelingen op een rij

Meer informatie