Infoavond Tanthof

Warmt je huis langzaam op? Is het onaangenaam door kou en vocht in huis? Is je energierekening gestegen? De gemeente Delft helpt om deze problemen aan te pakken! Kom naar een infoavond op dinsdag 20 maart vanaf 19.30 in Wijkcentrum de Hofstee aan de Sandinoweg 149. 

Wethouder Stephan Brandligt geeft een inleiding over de stand van zaken in Delft. Daarna volgen korte presentaties van energiecoöperatie Deelstroom en Reimarkt. Er is vrije inloop voor vragen vanaf 21.30 uur.

Deze avond is speciaal voor inwoners van de wijk Tanthof. Op de info avond presenteren we een aanbod dat voor veel woningen in de wijk geschikt is. Je ziet aan de hand van het voorbeeld dus direct wat er voor jouw woning mogelijk is, wat het ongeveer kost en wat het kan opleveren. Heb je andere wensen? Of een vraag hierover? Je kunt na afloop een afspraak voor een adviesgesprek in plannen. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Verhinderd?
Voor persoonlijk advies ben je ook op donderdag 29 maart van 12.00 – 19.00 uur welkom
in wijkcentrum de Hofstee.

Kom je ook?

We hopen dat je erbij kunt zijn en horen graag of je komt. Je kunt je aanmelden door hier je emailadres in te vullen. Aanmelden is niet verplicht!